Så här mitt uppe i våren så känner vi ju alla hur pigga och energifulla vi blir. Solen skiner och det är en behaglig temperatur ute. Helt plötsligt så öppnas det nya dörrar som gör att man kan göra sin vardag lite roligare och lite bättre. Personligen så tänker jag göra en hel del små förändringar i min tillvaro, där kanske den största är att jag ska börja cykla till jobbet. Detta gör jag nämligen varje år under vår och sommaren, och med tanke på hur lång och kall vintern har varit så ska det bli hur skönt som helst.

Och det kanske bästa av allt är att jag nu slipper släpa mig till gymmet varje dag, eftersom nu får jag min dagliga dos av motion. Något som jag är väldigt glad över då jag verkligen avskyr att gå på gym och hålla på med den typen av träning. Nej, nu är det dags att damma av min älskade racercykel och jag ska putsa den så fin att den kommer att blända folk som går förbi.

Förhoppningsvis så kommer även denan sommaren att bli liak härlig som den förra, för då kan jag cykla hur lång tid som helst in i hösten. Och desto mer jag cyklar, desto mindre timmar behöver jag spendera på det där hemska gymmet. Önska mig lycka till!