Det har blivit allt vanligare att andrahandsbiljetter säljes på nätet. Och tur är väl det, för hur många viktiga matcher hade man annars kunnat missa genom åren? För det är ju lite tack vare Internet som det är möjligt för oss fotbollsfanatiker att få tag i dessa typer av biljetter. För vad skulle vi egentligen annars tagit oss till?

Det enda som i så fall skulle krävas är en bättre framförhållning, samt att man ser till att ha en så kallad ”fotbollsbuffert” där hemma, där man alltid ser till att ha pengar till att köpa vanliga biljetter till matcherna. Men det som gör det hela till ett dilemma är just det att andrahandsbiljetterna kan man i regel få för ett billigare pris, men då för man dock betala med en osäkerhet. För det är inte alltid som det finns dessa typer av biljetter, och då riskerar man att stå helst utan och missa matchen.

Självklart kan man se matcher på TV, men vi vet ju alla hur roligt det är. Har man väl varit och upplevt en fotbollsmatch live, då vet man vad man går miste om. För oss som älskar fotboll, är det inte något man ens vill att ens värsta fiende ska behöva göra. Nej, fotbollsmatcher ska upplevas live om man fill få den ultimata upplevelsen.